Igår var jag hos min mamma då hon fått en vatten läcka och som skall renoveras i hela källardelen under veckan. Min morbror och moster var också där och hjälpte till. Ja, de ordnar med mycket för mamma vilket känns som en gåva när de bor så nära henne. Vi är väldigt tacksamma jag och min syster.
Jag gick igenom en del saker som måste slängas och packas och hittade gamla bilder från min barndom. Jag såg glad ut även om livet då inte var så lätt för en liten tjej. Som ni vet hade jag kontakt med en författare i Stockholm som en dag skall hjälpa mig sammanställa den bok som jag länge funderat på att skriva. Allt har en tid som jag brukar tänka och den tiden känns som att den närmar sen. Min resa har varit lång och varit i många år. Och kan jag hjälpa en enda person med min resa så har jag lyckats med det som jag vill……. Låt oss se vart detta bär av…….