Ett nytt år har börjat. 2021 som nog många längtat efter. I hopp om att året 2021 skall bli bättre för många av oss.
Ett tufft år 2020.
3 st som jag kände lämnade jordelivet och mina barn har haft diverse saker så det har tagit kraft och energi. Men i allt det sorgliga finns hoppet kvar.
Tyvärr har konsten gått dåligt då många inte kunnat ta sig till utställningar. Dock är jag så tacksam för alla de som valde att komma och handla av mig. Livet måste ju snurra vidare även om Corona finns ibland oss.

Mycket tankar fanns där dag som natt. Är jag på rätt väg? Vad håller jag på med? Är detta mitt liv? Så kommer minnena upp. Jag har trots allt gjort en hel del.
Jag tänker tillbaka på tiden då jag var över i USA 4 ggr på 1,5 år. De utställningar jag haft där och de utställningar jag varit med på i världen. Senast 2018.

Att få gåvan att skapa och glädja människor med min konst är något som känns väldigt bra inombords. För många år sedan sa en människa som jag älskade att ” Vem skulle vilja ha min konst” , ” Vem skulle änns bry sig om att titta på den”? Men samma person sa också till mig att jag aldrig skulle hitta någon som skulle kunna älska mig eller änns stå ut med mig. Så egentligen skall man inte lyssna på de orden men det är tyvärr oftast de orden som fastnar i änns själ. Det som följer med än ibland och det som får än att ibland tveka med vad man håller på med. Det som får än sårbar när ingen kommer eller det som ger så mycket kärlek och hopp när så många kommer……Vi konstnärer ger våran själ, vårat inre och den kamp vi haft inom oss. Vi ger den kärlek och glädje vi har inom oss. De människor vi lärt känna och träffat genom livet. Händelser som vi gått igenom. Allt hamnar i vårt cellminne och pulseras ut genom våra händer när vi skapar de tavlor vi skapar…

Jag hoppas att 2021 skall ge mig en chans att fortsätta med det jag kämpat för så många år. Det som en tid bara gav knäckebröd på bordet. Det som också gett mig en chans att visa min konst i Los Angeles, New York, Chicago, Washington, Florens, Paris, Geneve, Budapest, London , Stockholm och Göteborg. Och inte minst Hemsjö och Karlstad. Vad har jag glömt…….?

Om du läser detta så innebär det också att en ny hemsida är släppt. En hemsida som jag skall sköta helt själv.

Tack snälla ni för att ni kikar in här!
All lycka för 2021!!
Nu kör vi…………….”