Sitter och går igenom en massa gamla bilder. Hittar dessa från 2010 när jag vart på väg till Los Angeles. Jag tyckte jag var tjock. Men försökte hålla in den mage som fött 2 barn. Jag kallade mig själv för Frankensteins syster efter sammanlagt 12 operationer.

Här hade jag gjort 10 operationer i benen. Varav en av dem för att byta ut ett ben som var ruttet vilket gjorde att man tog ben från mina höfter.

Jag hade haft njursten, opererat bort 2 cyster från äggstockar. Haft magsår och led av en lungsjukdom som kollades varje år under 10 års tid. Fortfarande ej helt bra. Tarmproblem om vartannat. Vad jag vet är att jag skrattade ofta.

Här hade jag förlorat 2 vänner. Inte visste jag då att 14 st till skulle lämna oss under kommande 7 år.

Inte visste jag då att jag skulle dra till mig psykopater.Inte visste jag då att sorgen ibland var för tung för att bära och att vänner vände mig ryggen då de inte orkade med mitt liv.Inte visste jag då att jag en dag skulle förstå dem.

Inte visste jag då att jag skulle få beskedet att min rygg var ihopväxt och att det satt en tumör på insidan. Inte visste jag då att min väninna strax skulle bli mördad. Inte visste jag då att alla drömmar skulle gå åt skogen. All kamp och möda. Allt som jag under perioder valde att leva på knäckebröd för. Inte visste jag då att jag skulle signa kontrakt med London som skulle vara något år. Inte visste jag då att min väninna skulle dö i cancer. Det jag visste var att jag nu bodde i en lägenhet som en gång i tiden bebotts av en annan gammal väninna som dött i cancer.

Det jag inte visste var att jag skulle få träffa kärleken igen på riktigt då flera intalat mig att ingen någonsin skulle kunna älska mig. Det jag visste var att folk var avundsjuka. Det jag visste var att en man kallade mig äcklig för att jag sa stop och belägg och kom på hans lögner. Det jag inte visste var att jag aldrig skulle förstå varför vissa var avundsjuka på mitt liv.

Det jag inte visste då var att jag som då kände mig stor skulle gå upp 12 kg och känna mig otroligt stark och faktiskt ganska ok. Det jag inte visste var att en Calvin Klein modell i Miami skulle bli förtjust i mig. Inte visste jag då att jag en dag skulle träffa honom i Miami. Det jag visste var att han var en ganska djup människa. Det jag visste var att han gillade tjejer. Det jag visste var att han inte var för mig.

Det jag inte visste då var att jag skulle få mail från en grupp misshandlade kvinnor i USA att min konst gav dem styrka. Inte visste jag då att begreppet A fucking artist är något som jag skulle trycka på T-shirt. Inte visste jag då att jag en dag skulle prata inför folk på en Enpowering women event. Inte visste jag då att Madonnas scene designer skulle gilla mina herrnäsdukar. Inte visste jag då att Saudi arabien var på väg att investera 36 miljoner i min framtidstro. Inte visste jag då att jag skulle vara tacksam när det inte blev av.

Inte visste jag då att jag skulle blomma upp mer som 50 åring än den 41 åring jag då var.

Inte visste jag då att vissa skulle bli avundsjuka.
Inte visste jag då att jag och en väninna skulle ut och festa med Dolph Lundgren i Beverly Hills. Inte visste jag då att min väninna och jag skulle bli inbjudna till Ryan Goslings party. Inte visste jag då att en god vän i L.A varit förlovad med Mel C i Spice girls.Vad jag visste var att jag 20 år fyllda på väg mot 21 vart grovt våldtagen i Geneve. Vad jag visste var att jag levt med en man som levt dubbelliv i Tyskland. Vad jag visste var att jag suttit på middag med Maffians gudfader i Geneve. Vad jag inte visste var att jag skulle få erbjudande att vara med som statist i The girl with the dragoon tatoo. Vad jag visste var att jag stått nära Rob Lowe på en club i L.A. Vad jag inte visste var att när jag begravde min pappa så var min dåvarande pojkvän på date med en annan. Vad jag inte visste var att Anthoney Hopkins en dag skulle rekommendera en att köpa en tavla av mig i L.A. Vad jag visste var att jag sett Billy Idol på en club i L.A på 80 talet. Vad jag inte visste var att Casper van dien skulle komma att skriva till mig under 3 års tid då och då. Vad jag visste då var att de i USA såg mig som en blandning mellan Angelina Jolie och Famke Jaensen och ville fota mig och göra mig till något de inte själva visste. Så det jag inte visse var att jag visste det jag inte visste…..hahaha
Vad jag inte visste var att jag skulle prata dagar i ända med en gammal rock stjärna som stöttade mig. Vad jag inte visste var att jag skulle få 2 st dödsbesked på en och samma dag. Vad jag inte visste då är hur man skulle bli av med smärtan. Vad jag visste var att min son fått en jobbig sjukdom. Vad jag inte visste var att han skulle förlora så mycket och att han skulle få lida så. Vad jag vet är att trots allt är han i dag en fantastisk fin och glad kille oftast. Vad jag vet är att min dotter och han är så tajta och fina mot varandra. Vad jag inte visste var att kärlek inte alltid räcker till. Vad jag vet är hur det är att bli psykiskt misshandlad. Vad jag vet är hur det är att spå 3 kvinnor i USA på en chat utan att veta vilka de är. Vad jag vet är hur det är att se en film rullas upp i mitt inre och få det bekräftat att den personen levde förr.

Vad jag visste var att jag vart retad som barn. Vad jag visste var att jag skrikit varje natt av smärta som barn pga att benet ruttnade. Vad jag inte visste var att jag en dag skulle gå ut ur denna lägenhet på fotot och känna en tacksamhet så stor att jag grät av lycka för att få leva. Ingen mer tumör. Bara glädje…..

It goes on and on… Detta var bara lite av allt vetande och inte vetande…….

<3